Nyhedsbrev Juni-Juli 2016

Nyhedsbrev Juni-Juli 2016

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Kære alle sammen

[/vc_column_text][vc_column_text]Hermed nyhedsbrev for juni-juli.

Det har været nogle dejlige søndage, jeg har haft siden sidst. Specielt den søndag hvor der var Amerikanerbiler. Det var noget der trak. Jeg må nok konstatere, at jeg har lidt benzin i blodet.

Fil 07-07-2016 19.44.28

 

 

 

 

 

 

 

Slotssø-byfesten trak rigtigt mange til Torvet, både lopper men også købere. Vi fik taget nogle rigtigt gode billeder og lidt video fra pariserhjulet.

Fil 07-07-2016 19.46.38

 

 

 

 

 

 

 

Mit arbejde med at bage kager til søndagene er også en succes. Specielt de 2 gange det var pandekager. Det har givet godt i indsamlingsbøssen til Børnecancerfonden, som jeg har med nogle uger endnu.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg må endnu engang opfordre til at så mange som muligt udbreder kendskabet til Hillerød Loppemarked.

Jeg må tilstå, at jeg er langt fra tilfreds med salget af stande. Jeg forstår godt, at man kan være tilbageholdende, når det kommer til vejret. Men jeg har altså kun haft regn 2 ud af de 10 søndage jeg nu har været på.

Hvis du bestiller en stand og møder op på en dag, hvor vejret er dårligt, får du tilbudt en erstatningsstand.

Så der er altså ikke noget tabt.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Programmet for resten af sæsonen ser ud som følger:

17. juli: Nivå Sixties

7. august: Oliver Hartmann Music

14. august: Chano, ballonkunstner

28. august: Hillerød Rockkor

11. september: BeaglesJam

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg er så heldig, at jeg har modtaget 2 gavekort fra “Den Lille Færge”, som jeg skal have afsat. De heldige modtagere kan invitere 24-25 venner og bekendte med på en times sejlads med færgen. Det skal dog foregå uden for den almindelige sejlplan. Men det kan modtageren høre mere om.

Jeg har besluttet, at det er dem, som har haft booket stand i de første 9 uger (til og med d. 3. juli), som deltager i lodtrækningen om det ene gavekort. Og dem som booker fra d. 4. juli til og med d. 11. september, som deltager i lodtrækningen om det andet.

Den første modtager er fundet og har fået besked.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Jeg vil til slut ønske jer en rigtig god sommer og håber at se rigtigt mange af jer på Loppemarkedet.

Fil 07-07-2016 19.48.46[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Hilsen Lone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]