Udlejning

Lej borde og stole

Livet byder ofte på gode anledninger til at samle venner og familie til festelige begivenheder. Men det er ikke altid, at hver enkel husstand har bordplads til alle. Heldigvis har vi bordene og endda også ekstra siddepladser.

Genbrug, godt brug og mere “brug”

Hos Hillerød Loppemarked elsker vi genbrug og ikke bare når ting skifter hænder og bruges på ny. Vi elsker at ting bruges flere gange, så vi sammen mindsker produktion af nye varer, men i stedet bruger alt det vi har. Derfor udlejer vi nu vores borde og stole til andre lejligheder end vores loppemarked.

Hvis du står overfor en festlig begivenhed, stor som lille, bryllup som middagsselskab, så kan du leje vores borde og stole og dermed sikre dig mere bordplads og ekstra siddepladser. Vi har i alt 20 borde og 20 stole, som er klar på at blive brugt, genbrugt og brugt mere.

Priser

Bord: 55,- pr. stk.

Stol: 15,- pr. stk.

Alle priser en inkl. moms. Prisen dækker en udlejningsperiode på 3 dage pr. stk. Ønsker du fx at afholde en fest lørdag, kan de lejede genstande afhentes fredag og afleveres søndag til ovenstående pris pr. stk.

Udlejning

Ønsker du at leje et eller flere af vores borde og/eller stole, kan du kontakte os på kontakt@hilleroedloppemarked.dk. Du kan vælge at afhente de lejede genstande selv eller vi kan sørge for udbringning og afhentning i Nordsjælland for 400,- pr. ordre.