Om Hillerød Loppemarked

Hillerød Loppemarked er beliggende på Torvet midt i Hillerød by med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot, omgivet af caféer og små butikker.

I sommerperioden kan du opleve Danmarks smukkeste sømil med Den Lille Færge på Frederiksborg Slotssø i Hillerød.

Torvet i Hillerød er ikke en parkeringsplads med målfaste stande (parkeringsbåse), så inden loppemarkedet åbner for stadeholderene kl. 8.00 søndag morgen, lægges der små farvede nummererede kinahatte ud for at markere indretningen af loppemarkedet.

Denne måde at indrette på gør Hillerød Loppemarked meget dynamisk – mange indretter deres stand som én man kan gå ind i – der bliver ofte lavet gangstier på kryds og tværs mellem standene – og intet er særligt firkantet.

Jeg er at finde på Torvet, og jeg håber I kommer forbi til en snak om lopper og alt mellem himmel og jord.

Lone

Jeg er Lone Nielsen.

Jeg er født i 1965 og har boet i Hillerød i ca. 30 år.

Jeg er gift med Claus, og vi har tilsammen 3 voksne sønner.

Jeg er uddannet kontorassistent og har siden 2006 været selvstændig. Udover loppemarkedet, driver jeg til daglig Lonis.dk, bogføring og kontorhjælp. Jeg elsker at være selvstændig og selv – nogenlunde – at kunne disponere over min tid.

Derudover er jeg frivillig i Mødrehjælpen Hillerød Lokalforening.

Jeg går selv stærkt ind for genbrugstanken. Vi samler selv sammen i familien.

Jeg er ligeledes glad for muligheden for at skabe liv i Hillerød, også om søndagen. Jeg synes, at det er et privilegium at skulle tilbringe nogle søndage hen over sommeren med Danmarks bedste udsigt.