Nyhedsbrev Maj 2016
Kære alle sammen
[/vc_column_text][vc_column_text]Så kom vi i gang, med dejligt vejr, højt humør og skøn musik.Dog er jeg ikke helt tilfreds med salget af stande. Jeg vil derfor bede jer, trofaste læsere, om at være med til at sprede budskabet så meget som muligt. Hvis nogen har lyst eller mulighed for at opsætte en plakat eller en holder med flyers, vil jeg være meget taknemmelig.
Hvis nogen af jer har kendskab til eller er en del af velgørende organisationer eller sportsklubber med tilknytning til Hillerød og omegn, vil jeg gerne sponsorere en stand eller 2. En repræsentant for organisationen eller klubben kan kontakte mig via mail.
Der er ikke de store ændringer i programmet, som jeg skrev om i mit nyhedsbrev fra marts (som kan læses på hjemmesiden). Dog er der Slotssø Byfest den 29. maj 2016. Der forventer jeg rigtigt mange besøgende, så tøv ikke med at få booket en stand.
Vi har lavet lidt om på priserne på nogle af standene. Disse stande er ca. halv størrelse og prisen er sat derefter. Så nu er der mulighed for en mindre stand med bredde på ca. 2 m.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]På utallige opfordringer kommer her opskrifterne på de muffins jeg havde bagt til åbningsdagen samt cookies fra søndag den 8. maj.
Hvis i har spørgsmål til opskrifterne, så send mig en mail, eller ring.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]
Chokoladekage, ”Den du ved nok” (dette er en ret stor portion) (kan fryses)
500 g. sukker
4 æg
3,75 dl. mælk
450 gr. mel
4 tsk. vanilje
3 spsk. kakao
4 tsk. bagepulver
300 gr. Smeltet afkølet margarine/smør (afkøles med mælken)
Sukker og æg piskes godt. Mel, vanilje, kakao og bagepulver i skiftevis med mælk/smør-blanding
Bages 180 gr. 20-25 min.
Kakaoglasur:
200 gr. Margarine
7 spsk. Færdiglavet kaffe
2,5 spsk. Kakao
3 tsk. Vanilje
100 gr. Kokosmel
375 gr. Flormelis
Alle ingredienser ”koges” sammen og lægges på kagen mens denne stadig er lun
[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Citronkage (kan fryses)
2 æg
225 g. sukker
180 g. mel
2 tsk. bagepulver
1½ dl. mælk
50 g. smør
1 citron. Skal + saft
Glasur:
Flormelis
Citronsaft
Gul frugtfarve
Pisk æg og sukker skummende. Bland mel og bagepulver og rør denne blanding i dejen skiftevis med mælken. Rør det smeltede, afkølede smør, citronsaft og skal i dejen til sidst. Fordel dejen i en smurt form eller i muffinforme. Bages ved 175 gr. i ca. 40 min hvis det er en hel kage. Ca. 15 min hvis det er muffins. Når kagen er afkølet lægges der glasur af flormelis og citronsaft på.
[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Kokosmuffins med nødder og chokolade (kan fryses)
2 æg
175 g. sukker
2 tsk. Vaniliesukker
125 g. smør
125 g. kokosmel
50 g. mel
100 g. hasselnødder
100 g. mørk chokolade
Æg, sukker og vaniliesukker piskes til en lys æggesnaps. Hæld smeltet smør, mel og kokosmel i æggeblandingen. Tilsæt til sidst hakket chokolade og nødder. Put dejen i muffin forme med 2 skeer og bag dem i 20 min ved 180 gr.
[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Chokolade cookies med nødder100 g. brun farin
100 g. sukker
125 g. smør
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
1 tsk. bagepulver
150 g. hvedemel
½ tsk. groft salt
60 g. hasselnødder
175 g. mørk chokolade
Rør farin, sukker og smør sammen. Rør ægget i. Rør vaniljesukker, bagepulver, mel og salt i dejen. Til sidst røres hakket chokolade og hakkede nødder i. Dejen sættes på bageplader med 2 the-skeer og bages ved 175 gr. (varmluft) i 10 min. De er stadig bløde når du tager dem ud af ovnen. Læg dem på en rist til afkøling[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]