Nyhedsbrev Februar 2017

Nyhedsbrev Februar 2017

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Kære alle sammen

[/vc_column_text][vc_column_text]Selvom der ligger sne, og det er koldt udenfor, så tænker jeg alligevel på sol og sommer.

Skønne søndage på Torvet med musik, kaffe, kage og en masse lopper. Både dem som sælger og dem som køber.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Derfor er det med stor glæde, at jeg kan sige …

Velkommen til en ny sæson på Hillerød Loppemarked.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hillerød Loppemarked afholdes hver søndag fra d. 7. maj til d. 24. september.

Jeg har ikke planlagt så meget endnu, men jeg ved, at Crazy Hearts kommer og spiller for os d. 7. maj, og at jeg bager kage og laver kaffe.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Vi har lagt booking-delen direkte ind på hjemmesiden, og der er nu åbent for booking af stande til den kommende sæson.

Almindelige stande koster i år kr. 225,- pr. søndag, men vi starter ud med et tilbud, hvor du frem til d. 28. februar kan booke en stand til kun kr. 195,- uanset hvilken søndag du vælger i sæsonen, og uanset hvor mange stande du booker.

Der vil også i år være børnestande og udlejning af borde.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Så nu er det altså bare med at få ryddet op i kælder og på loft, booke en stand og så ellers glæde jer sammen med mig til at det bliver 7. maj.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Hilsen Lone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]