Pressemeddelelse – 5.1.2014 – Hillerød Loppemarked hver søndag på Torvet midt i Hillerød

Pressemeddelelse – 5.1.2014 – Hillerød Loppemarked hver søndag på Torvet midt i Hillerød

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hillerød Loppemarked hver søndag på Torvet midt i Hillerød

Søndag den 13. april 2014 skydes loppesæsonen i gang på Torvet i Hillerød

Hillerød, den 05.01.2014

På https://www.hilleroedloppemarked.dk kan du allerede nu booke en stand. Her finder du også information om regler, priser m.m. Loppemarkedet vil fylde  Torvet med i alt 61 stande. Loppemarkedet åbner kl. 8.00 og lukker kl. 14.00.

“Jeg er overbevist om, at loppemarkedet vil skabe liv i byen om søndagen” siger Marina Blichfeldt og Eva Normann tilføjer: “Det er i sig selv en søndagstur værd fordi et loppemarked giver et særligt fællesskab, der giver  god samvittighed i forhold til hele genbrugstanken. Lejer du en stand har du oven i købet  mulighed for at komme hjem med lidt penge på lommen.”

Marina Blichfeldt og Eva Normann har skrevet kontrakt med Hillerød Kommune om leje af Torvet om søndagen i sæsonen. De har igennem to år arbejdet på, at Hillerød skal være kendt som en Loppemarkedsby på samme måde som flere andre byer i Nordsjælland. Hillerød Loppemarked er nu en realitet og de to Loppeveninder glæder sig til at komme i gang den 13. april 2014.

 

Kontakt:

Eva Normann  20 73 30 43 eller Marina Blichfeldt 28 88 81 10 Email: kontakt@hilleroedlopemarked.dk, Hjemmeside: www.hillerødloppemarked.dk

Presse meddelelsen i PDF format: 5-1-14 Pressemeddelelse -Hillerødloppemarked

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]