Mød Maria og Beastlyshirt

Mød Maria og Beastlyshirt

I anledning af Global Recycling Day d. 18. marts 2022 er vi glade for at kunne præsentere jer for Maria Henriksen, kvinden bag Beastlyshirt. Beastlyshirt sælger tøj fra genbrug med smukke dyreprint af ejet design.Du kan møde Maria på Hillerød Loppemarked flere søndage i løbet af sommeren, hvor hun vil sælge sine flotte designs.

Maria Henriksen er en af vores mange standlejere på sommerens loppemarkeder. Hun kommer fra en baggrund med en bachelor som animator og tegner og har arbejdet i faget de sidste 4,5 år. Hun kom til et punkt hvor hun desværre fandt det svært at forene sin helt store passion som var dyr og kunst i denne industri.

Derfor startede hun Beastlyshirts, hvor hun netop kunne lave noget kreativt der også kunne gøre en forskel for truede dyrearter og generel dyrevelfærd. 

Håndplukkede genbrugsmaterialer

Bæredygtighed i hendes produkter var fra starten af helt essentielt. Tekstil industrien er som de fleste ved, en af de store syndere når det kommer til forurening af vores planet. Derfor består alle hendes produkter af genbrugsmaterialer, håndplukket af Maria selv, for at sikre maksimum kvalitet og minimum CO2 footprint. Hun vil gerne gøre op med den stigma at genbrug ikke behøver at være kedeligt og støvet, men at det faktisk også kan være en sjov og mere samvittighedsfuld måde at forbruge på! 

Maria bliver inspireret af alle mulige slags dyr til sine designs. Ideerne kommer nogle gange pludselig til hende og så må hun bare i gang med at tegne. Det giver hende stor glæde at lave noget andre også finder brugbart og flot. I dag printer hun sine designs i sit hjem med håndlavet vinyl print, til T-shirts, sweatshirts samt muleposer. 

Støt en god sag

Når man køber et af hendes produkter går 20% af prisen til en dyreorganisation hun selv har nøje udvalgt og været i kontakt med. I øjeblikket doneres der til Wildcatsconservation og dyreværnet. Man kan se alle donationerne blive overført på hendes Instagram profil.

Global Recycling Day – Én af vores favoritdage

Global Recycling Day blev dannet i 2018 for at understrege vigtigheden af genbrug og hvordan genbrug kan sikre vores primære ressourcer på denne planet. Læs meget mere om Global Recycling Day og Global Recycling Foundation på deres hjemmeside, hvor du også kan nominerer en rigtig genbrugs-helt.