Nyhedsbrev April 2016

Nyhedsbrev April 2016

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Kære alle sammen

Nu nærmer 1. maj sig med hastige skridt.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at gå i luften med noget som jeg aldrig har prøvet før.

Jeg er i disse dage i gang med at bage muffins til åbningsdagen. Mindst 200 stk. skulle det helst blive til. Det er min mening, at der skal være hjemmebag hver søndag, i en eller anden form. Hvis nogen af jer ligger inde med en god kageopskrift, må I gerne maile den til mig. Måske vil jeg bruge den.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hillerød Loppemarked Avisreklame[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Der er delt plakater og flyers ud jævnt over hele byen. Supermarkeder, campingplads, hoteller, større virksomheder, et par afdelinger på hospitalet og en enkelt tandlægeklinik. Arbejder du i en virksomhed med en kantine/frokoststue, hvor der kan hænge en plakat eller stå en brochureholder, hører jeg gerne fra dig.

Og så kører der nu en “reklame”bus rundt i Hillerød og omegn.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Hillerød Loppemarked Busreklame[/vc_column_text][vc_column_text]Hvis du booker 4 stande i samme navn, får du den 4. gratis. Dvs. du booker og betaler for 4. Når du kommer til dit 4. marked får du pengene tilbage fra mig.

Jeg har også åbnet op for muligheden for at leje et bord til standen. Pris kr. 50,- pr. stk. Størrelse ca. 182 cm x 74 cm. Skriv en mail med navn og stand nr. til kontakt@hilleroedloppemarked.dk . Når jeg har bekræftet, betaler du via MobilePay eller bankoverførsel. Så står bordet på din stand når du kommer.

Der er stadig ledige stande, også den 1. maj, så tøv ikke med at bestille.

Vel mødt på søndag.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Hilsen Lone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]